Στο «μικροσκόπιο» του Υπουργικού οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη – Ενημερώνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στο «μικροσκόπιο» του Υπουργικού οι ισχυρισμοί Δρουσιώτη – Ενημερώνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να συζητήσει σήμερα τα όσα είδαν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αναμένεται ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Κώστας Φυτιρής, θα ενημερώσει το Υπουργικό για τα αποτελέσματα των ερευνών της Αστυνομίας για το θέμα και να ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος προσήλθε και χθες στο Αρχηγείο Αστυνομίας, για δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες, και παρέδωσε φάκελο-δήλωση 34 σελίδων, υποστηριζόμενη από 137 τεκμήρια σε ηλεκτρονική μορφή, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε.

Σε ανάρτησή του στο "Χ" ο κ. Δρουσιώτης σημείωσε, επίσης, ότι αντίγραφο της δήλωσης απέστειλε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «για να έχει ιδίαν γνώση και να μπορέσει να πάρει τις αποφάσεις που απαιτούνται», όπως ανέφερε.

Χαρακτήρισε, εξάλλου, ως «επιτακτική ανάγκη» το Υπουργικό Συμβούλιο να διορίσει ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές, υπεράνω υποψίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE