«Είμαστε μόνο για τα παναήρκα μες την Λάρνακα» - Βγήκε βόλτα ο άνθρωπος και βρέθηκε μέσα σε φρεάτιο!

«Είμαστε μόνο για τα παναήρκα μες την Λάρνακα» - Βγήκε βόλτα ο άνθρωπος και βρέθηκε μέσα σε φρεάτιο!

Mία βόλτα βγήκε ο άνθρωπος με την γυναίκα του, Κυριακή ημέρα, στο εμπορικό κέντρο της Λάρνακας και παραλίγο να σπάσει πόδι και μέση.

Η ιστοσελίδα της Λάρνακας,  larnakaonline έγινε αποδέκτης μίας καταγγελίας για τα πεζοδρόμια της Λάρνακας. Σε σημερινό  της δημοσίευμα (20/12), αναφέρεται στην περιπέτεια ενός κυρίου που βγήκε ο άνθρωπος για μία κυριακάτικη βόλτα με την σύζυγο του και έπεσε σε παγίδα! 

Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο.

Παράπονο συμπολίτη…

«Σήμερα 20/12/15 κατά τις 10:20 πρωί όπως περπατούσαμε με τη σύζυγο μου στη Ζήνωνος Κιτιέως (πολυσύχναστη οδός) όταν πάτησα εντελώς τυχαία σαν περπατούσα σε κάλυμμα λάκκου αποχέτευσης, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει το πόδι μου στον λάκκο. Παραλίγο  να σπάσω το πόδι μου αλλά με  πονάει η μέση μου, επειδή έγινε απρόσμενα και έπεσα στο κενό. Τελικά είμαστε μόνο για τα παναηρκα μες τη Λάρνακα…».

Δεν κάνουμε κριτική. Απλά μεταφέρουμε παράπονο συμπολίτη. Ο κάθε ένας βγάζει τα συμπεράσματα του…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE