Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Αναβάλλονται οι πασχαλινές εκδηλώσεις

Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Αναβάλλονται οι πασχαλινές εκδηλώσεις

Καθώς πλησιάζουμε προς την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα, Δήμοι και κοινότητες ανακοινώνουν τις πασχαλινές τους εκδηλώσεις με παραδοσιακά εδέσματα, παιχνίδια και γλέντι.

Παρόλα αυτά, προκύπτουν και τα απρόοπτα όπως στην κοινότητα Κλήρου, η οποία αναβάλλει τις προγραμματισμένες πασχαλινές της εκδηλώσεις, ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του συγχωριανού τους, Γιάννου Μιχαήλ ο οποίος απεβίωσε

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου, «Ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του Γιάννου Μιχαήλ και σεβασμού της μνήμης του, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου αποφάσισε να αναβάλει την Πασχαλινή εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή του Πάσχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE