Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Αναβάλλονται οι πασχαλινές εκδηλώσεις

Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Αναβάλλονται οι πασχαλινές εκδηλώσεις

Καθώς πλησιάζουμε προς την Κυριακή και την Δευτέρα του Πάσχα, Δήμοι και κοινότητες ανακοινώνουν τις πασχαλινές τους εκδηλώσεις με παραδοσιακά εδέσματα, παιχνίδια και γλέντι.

Παρόλα αυτά, προκύπτουν και τα απρόοπτα όπως στην κοινότητα Κλήρου, η οποία αναβάλλει τις προγραμματισμένες πασχαλινές της εκδηλώσεις, ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του συγχωριανού τους, Γιάννου Μιχαήλ ο οποίος απεβίωσε

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου, «Ως ένδειξη συμπαράστασης στην οικογένεια του Γιάννου Μιχαήλ και σεβασμού της μνήμης του, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου αποφάσισε να αναβάλει την Πασχαλινή εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή του Πάσχα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE