Λαμβάνουν καταθέσεις από ένοικους, ιδιοκτήτες και εκπροσώπους της ΤΑ - Ψάχνουν τα αίτια της κατάρρευσης κτιρίου στη Λεμεσό

Λαμβάνουν καταθέσεις από ένοικους, ιδιοκτήτες και εκπροσώπους της ΤΑ - Ψάχνουν τα αίτια της κατάρρευσης κτιρίου στη Λεμεσό

Καταθέσεις από ενοίκους, ιδιοκτήτες και εκπροσώπους των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης λαμβάνονται στο πλαίσιο της έρευνας για την κατάρρευση κτιρίου στη Γερμασόγεια, σύμφωνα με ενημέρωση δημοσιογράφων από τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως αναφέρθηκε, η διερεύνηση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με πιθανές ευθύνες και τους υπαίτιους.

«Θα διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες και από ποιους. Είναι πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε τελικά συμπεράσματα. Εάν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν», σημειώθηκε.

Οι αρχές σημειώνουν ότι είναι ακόμη νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, ενώ η συλλογή στοιχείων συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE