Ερασιτέχνης ψαράς εντόπισε το πτώμα άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα - Γιατί δυσκολεύονται με την αναγνώρισή του

Ερασιτέχνης ψαράς εντόπισε το πτώμα άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα - Γιατί δυσκολεύονται με την αναγνώρισή του

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά τον εντοπισμό πτώματος άγνωστου άνδρα στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη σορό εντόπισε ερασιτέχνης ψαράς γύρω στις 05:45, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα τις αρμόδιες Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για αποκλεισμό της περιοχής και έναρξη των πρώτων εξετάσεων.

Όπως διαπιστώθηκε, η σορός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης, γεγονός που δυσχεραίνει σε πρώτο στάδιο την αναγνώριση της ταυτότητας του άνδρα, καθώς και τον προσδιορισμό των συνθηκών θανάτου.

Κλιμάκιο του ΤΑΕ Πάφου ανέλαβε τη διερεύνηση της υπόθεσης, συλλέγοντας στοιχεία από τη σκηνή και εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Παράλληλα, αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής, η οποία εκτιμάται ότι θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει οποιοδήποτε σενάριο σε αυτό το στάδιο, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ο ΠτΔ πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πριν την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.