Έρχιουρμαν: Ένδειξη έλλειψης πολιτισμού το κάψιμο τουρκικής σημαίας και σημαίας τδβκ»

Έρχιουρμαν: Ένδειξη έλλειψης πολιτισμού το κάψιμο τουρκικής σημαίας και σημαίας τδβκ»

Το κάψιμο τουρκικής σημαίας και σημαίας της «τδβκ» από «απερίσκεπτους» στο «νότιο τμήμα» της Κύπρου συνιστά «ένδειξη έλλειψης πολιτισμού» όσων το διέπραξαν, ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχουρμαν, καταδικάζοντας το περιστατικό.

«Το κάψιμο των σημαιών δεν προκαλεί καμία απώλεια ούτε στις ίδιες ούτε σε εκείνους που εκπροσωπούν. Ωστόσο, αυτή η παράλογη “πράξη” αποτελεί σαφή ένδειξη έλλειψης πολιτισμού εκ μέρους εκείνων που τις πυρπόλησαν», ανέφερε ο Έρχιουρμαν όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, προσθέτοντας ότι αυτή η συχνή «εκδήλωση βαρβαρότητας», μαζί με τη νοοτροπία και τις προκλήσεις που τη συνοδεύουν, «θα πρέπει να θεωρείται πρόβλημα και λόγος καταδίκης για την ελληνοκυπριακή ηγεσία και όχι για εμάς».

«Καταδικάζω απερίφραστα αυτή την πρόκληση και τη νοοτροπία όσων την πραγματοποίησαν», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE