Οδηγοί προσοχή: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Οδηγοί προσοχή: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει

Η Αστυνομία εξαγγέλλει εβδομάδα ενημέρωσης και αστυνόμευσης με εντατικοποιημένους τροχονομικούς ελέγχους, με έμφαση στη διενέργεια ελέγχων ορίου ταχύτητας, με στόχο την πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Οι εντατικοποιημένοι έλεγχοι ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα 13/04/2026 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 19/04/2026, ενώ παράλληλα θα διεξάγονται και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας ROADPOL.

Η υπερβολική ταχύτητα αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.