Έκλεψε χρήματα από λογαριασμό γυναίκας που απεβίωσε - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 41χρονη

Έκλεψε χρήματα από λογαριασμό γυναίκας που απεβίωσε - Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 41χρονη

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο αεροδρόμιο Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση, γυναίκα ηλικίας 41 ετών, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον της.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη συνελήφθη με την άφιξη της στην Κύπρο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού από λογαριασμό γυναίκας η οποία είχε αποβιώσει.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, μεταξύ των ημερομηνιών 21/7/2022 και 25/7/2022, η 41χρονη φέρεται να απέσπασε συνολικά το χρηματικό ποσό των €17,500 από τον πιο πάνω λογαριασμό.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE