Προσοχή: Καταζητείται 39χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση παροχής βοήθειας για παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών - Δείτε φωτογραφία

Προσοχή: Καταζητείται 39χρονος - Τον ψάχνουν για υπόθεση παροχής βοήθειας για παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται ο DENYS TARABAN, 39 ετών, από την Ουκρανία, για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της παροχής βοήθειας για παράνομη είσοδο και παραμονή αλλοδαπών, τα οποία διαπράχθηκαν κατά το έτος 2022 στη Γερμανία.

Ο 39χρονος καταζητείται δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος εύλληψης, το οποίο εκδόθηκε από τις Γερμανικές Αρχές, ενώ παράλληλα εκδόθηκε εναντίον του και προσωρινό ένταλμα σύλληψης από τις Κυπριακές Αρχές.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να συμβάλει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE