Υπόθεση Δρουσιώτη: Την ερχόμενη εβδομάδα ενημερώνεται το Υπουργικό

Υπόθεση Δρουσιώτη: Την ερχόμενη εβδομάδα ενημερώνεται το Υπουργικό

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενημερώσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, το Υπουργικό Συμβούλιο για την υπόθεση των καταγγελιών του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

Σε δηλώσεις του στο Μαθιάτη, στο περιθώριο διάσκεψης Τύπου με θέμα «Πρεσβευτές για την Οδική Ασφάλεια» και ερωτηθείς αν συνεχίζει να εξετάζεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση των ισχυρισμών του κ. Δρουσιώτη, ο κ. Φυτιρής είπε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την ενημέρωση που θα έχει από τον Αρχηγό Αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών και των ανακρίσεων, και με βάση αυτά θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις για το αν απαιτείται ποινικός ανακριτής ανεξάρτητος για να συνεχίσει την υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση πότε αναμένεται να έχει αυτή την ενημέρωση από την Αστυνομία, ο Υπουργός είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στο Υπουργικό για ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE