Υπόθεση Δρουσιώτη: Την ερχόμενη εβδομάδα ενημερώνεται το Υπουργικό

Υπόθεση Δρουσιώτη: Την ερχόμενη εβδομάδα ενημερώνεται το Υπουργικό

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενημερώσει ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, το Υπουργικό Συμβούλιο για την υπόθεση των καταγγελιών του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

Σε δηλώσεις του στο Μαθιάτη, στο περιθώριο διάσκεψης Τύπου με θέμα «Πρεσβευτές για την Οδική Ασφάλεια» και ερωτηθείς αν συνεχίζει να εξετάζεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση των ισχυρισμών του κ. Δρουσιώτη, ο κ. Φυτιρής είπε ότι όλα θα εξαρτηθούν από την ενημέρωση που θα έχει από τον Αρχηγό Αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών και των ανακρίσεων, και με βάση αυτά θα ενημερώσει το Υπουργικό Συμβούλιο για να ληφθούν αποφάσεις για το αν απαιτείται ποινικός ανακριτής ανεξάρτητος για να συνεχίσει την υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση πότε αναμένεται να έχει αυτή την ενημέρωση από την Αστυνομία, ο Υπουργός είπε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πάει στο Υπουργικό για ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.