Διέρρευσαν τα σημαντικά παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Διέρρευσαν τα σημαντικά παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Ο πασίγνωστος leaker του Dealabs, billbil-kun, επιστρέφει για να αποκαλύψει πριν την ώρα τους τα νέα παιχνίδια του PlayStation Plus, τα οποία όπως λέει, θα τα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα η Sony.

Ο leaker, πέφτει μέσα σε όσα αποκαλύπτει για το PS Plus και έρχεται τώρα με τις νέες προσθήκες του μήνα. Οι συνδρομητές των Extra και Premium βαθμίδων θα δουν μεταξύ άλλων το Horizon Zero Dawn Remastered για τον Απρίλιο, το οποίο θα αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και βασικές προσθήκες, αλλά και το The Crew Motorfest της Ubisoft.

Παράλληλα, ο billbil-kun έγραψε ότι οι συνδρομητές θα μπορούν να παίξουν μέσα στον μήνα και το Football Manager 26 Console. Η πλήρη λίστα των παιχνιδιών αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα, ενώ όλες οι νέες προσθήκες θα γίνουν διαθέσιμες από τις 21 Απριλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE