ΟΥΝΦΙΚΥΠ για Πύλα: «Παραμένουμε στην περιοχή για να διασφαλίσουμε την ηρεμία» - Σε επιφυλακή ο ΟΗΕ

ΟΥΝΦΙΚΥΠ για Πύλα: «Παραμένουμε στην περιοχή για να διασφαλίσουμε την ηρεμία» - Σε επιφυλακή ο ΟΗΕ

Η ειρηνευτική δύναμη παραμένει στην περιοχή της Πύλας, συνεργαζόμενη με όλα τα μέρη για να διασφαλίσει την ηρεμία, ανέφερε στο ΚΥΠΕ την Πέμπτη ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Αλίμ Σιντίκ.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σχετικά με την κατάσταση στην περιοχή, ο κ. Σιντίκ ανέφερε ότι επικρατεί ηρεμία.

«Παραμένουμε παρόντες στην περιοχή της Πύλας, συνεργαζόμενοι με όλα τα μέρη για να διασφαλίσουμε την ηρεμία. Η πρόληψη των εντάσεων και η διατήρηση του status quo παραμένουν οι πιο σημαντικές προτεραιότητές μας», είπε ο κ. Σιντίκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE