LIFESTYLE

Να περάσεις έξω! Την έδιωξε από το σπίτι η μητέρα της – Πανικός στη διάσημη οικογένεια…

Να περάσεις έξω! Την έδιωξε από το σπίτι η μητέρα της – Πανικός στη διάσημη οικογένεια…

Νέος τσακωμός και… έξωση!

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Kim Kardashian είχε μετακομίσει στη μαμά της Kris για να την φροντίζει τις στιγμές που ο Kanye West θα ήταν απών από το σπίτι. Η Kim και η Kris λοιπόν, είχαν έναν τεράστιο καυγά, με αφορμή τον Lamar Οdom, ο οποίος κατέληξε με τη μητέρα να διώχνει την εγκυμονούσα κόρη της από το σπίτι!

Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα πριν λίγους μήνες, ωστόσο το είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του reality «Keeping up with the Kardashians». Ο λόγος του τσακωμού τους ήταν η αντίδραση της Kim, επειδή η μητέρα της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της αδερφής της, Khloe στον πρώην σύζυγό της χωρίς καν να τη ρωτήσει.

Η γνωστή περσόνα ζήτησε από τη μητέρα της να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του πρώην ζευγαριού. Από την πλευρά της η 60χρονη, ανέφερε πως η αντίδραση της κόρης της ήταν υπερβολική, ενώ δυσκολευόταν να ανεχτεί όλη αυτή τη συμπεριφορά της.

Μάλιστα η Kim την χαρακτήρισε «κακή μητέρα», λέγοντας: «Είναι αλήθεια και η αλήθεια πονάει. Δεν μπορείς να παίρνεις την ευθύνη και να λες πως αξίζει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της Khloe». Η αντίδραση της Kris ήταν άμεση στέλνοντας μήνυμα στην κόρη της Kourtney, να πει στην Kim να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει από το σπίτι!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top