Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λευκωσία – Σαλούν «καρφώθηκε» σε λεωφορείο

Κυκλοφοριακό έμφραγμα στη Λευκωσία – Σαλούν «καρφώθηκε» σε λεωφορείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στα φώτα τροχαίας του Γάλλου Πρέσβη στον Στρόβολο, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των Αρχών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ένα σαλούν όχημα συγκρούστηκε με λεωφορείο. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Τροχαίας για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς το ατύχημα σε ώρα αιχμής προκάλεσε καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE