Εισφορά 10.500 ευρώ Δήμου Πάφου σε φορείς κοινωνικής μέριμνας

Εισφορά 10.500 ευρώ Δήμου Πάφου σε φορείς κοινωνικής μέριμνας

Συνολικό ποσό ύψους 10.500 ευρώ για την ενίσχυση των Φορέων Κοινωνικής Μέριμνας της πόλης επέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.


Μιλώντας σε σεμνή τελετή, ο κ. Φαίδωνος σημείωσε ότι ο Δήμος, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη των φορέων που παρέχουν φροντίδα και ανακούφιση στους δυσπραγούντες συμπολίτες μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρόσθεσε ο κ. Δήμαρχος, αποτελεί τον άμεσο αποδέκτη των κοινωνικών προβλημάτων και  ενισχύοντας τους φορείς αυτούς ο Δήμος Πάφου στηρίζει τις υπηρεσίες που συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE