Eπαφές Λακρουά στην Κύπρο τη Δευτέρα, η ειρήνη χτίζεται μέσω γενεών και κοινοτήτων λένε τα ΗΕ

Eπαφές Λακρουά στην Κύπρο τη Δευτέρα, η ειρήνη χτίζεται μέσω γενεών και κοινοτήτων λένε τα ΗΕ

Ο αναπληρωτής ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά συναντήθηκε τη Δευτέρα με τη διπλωματική κοινότητα στην Κύπρο, απέτισε φόρο τιμής στους ειρηνευτές που υπηρέτησαν στην UNFICYP από το 1964 και συζήτησε με νέους Κύπριους και από τις δύο κοινότητες.

Ο κ. Λακρουά την Τρίτη το πρωί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ θα συναντήσει και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

Σήμερα εξάλλου, εγκαινίασε, μαζί με τον αρχηγό της αποστολής της UNFICYP Khassim Diagne, το δήμαρχο Λευκωσίας Χαράλαμπο Προύντζο και τον δήμαρχο της κατεχόμενης πόλης Μεχμέτ Χαρμαντζί την διεθνή έκθεση των ΗΕ με τίτλο “Through Her Lens: Women Rising for Peace”.

"[Πρόκειται] για μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η ειρήνη χτίζεται μαζί, μέσω γενεών και κοινοτήτων", αναφέρουν τα ΗΕ σε ανάρτησή τους στο Χ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE