Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο
Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

Ωστόσο, η εξήγηση είναι απολύτως φυσική και δεν συνδέεται με κάποιο σπάνιο μετεωρολογικό ή αστρονομικό φαινόμενο. Αυτό που παρατηρείται στην εικόνα αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα lens flare (αντανάκλαση φακού).
Πρόκειται για οπτικό φαινόμενο που δημιουργείται κατά τη φωτογράφηση έντονων πηγών φωτός, όπως ο ήλιος. Η ακτινοβολία εισέρχεται στον φακό της κάμερας και ανακλάται μεταξύ των στοιχείων του, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται φωτεινά σημεία ή «διπλές» εικόνες στο κάδρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




