Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην επαρχία Λευκωσίας

Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στην επαρχία Λευκωσίας

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας, 22/12 55χρονος δικηγόρος στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο  55χρονος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο και μετά από έρευνες των μελών της Αστυνομίας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή Κουτραφά.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί, ενώ στη σκηνή αναμένεται να φθάσει και ιατροδικαστής για αυτοψία.

Περισσότερα σε λίγο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE