Νίκος Κληρίδης: Επιφύλαξε την απόφασή του το Ανώτατο για την αίτηση ακύρωσης του εντάλματος

Νίκος Κληρίδης: Επιφύλαξε την απόφασή του το Ανώτατο για την αίτηση ακύρωσης του εντάλματος

Το Ανώτατο Δικαστήριο δεν εξέδωσε άμεσα απόφαση για την αίτηση ακύρωσης του εντάλματος έρευνας που αφορά τον δικηγόρο Νίκο Κληρίδη, επιφυλασσόμενο να τοποθετηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Όπως δήλωσε ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, Χρίστος Κληρίδης, με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας έκλεισε το πρώτο από τα δύο στάδια που προβλέπονται για τέτοιου είδους αιτήσεις. Το συγκεκριμένο στάδιο αφορά την εξέταση κατά πόσο στοιχειοθετείται εκ πρώτης όψεως υπόθεση.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, ανέφερε ότι οι αγορεύσεις των τριών δικηγόρων του ιδίου, καθώς και των Αλέξανδρου και Κωνσταντίνου Κληρίδη, ολοκληρώθηκαν, με το Δικαστήριο να επιφυλάσσει την απόφασή του, η οποία θα ανακοινωθεί σε χρόνο που θα καθοριστεί. Εξήγησε ακόμη ότι σε περίπτωση που η απόφαση είναι υπέρ της αίτησης, θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας.

Σε αυτό, θα κατατεθούν εκ νέου τα σχετικά έγγραφα στη Νομική Υπηρεσία, η οποία θα κληθεί να τοποθετηθεί και να αποφασίσει εάν θα εγείρει ένσταση ή όχι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE