ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ- Η εκτέλεση της 25χρονης Τουρκάλας στο σπίτι της από την αστυνομία

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ- Η εκτέλεση της 25χρονης Τουρκάλας στο σπίτι της από την αστυνομία

Το βίντεο της εισβολής των τούρκων αστυνομικών στο σπίτι μιας 25χρονης και του θανάσιμου τραυματισμού της τον περασμένο Οκτώβριο έδωσε στη δημοσιότητα η Hurriyet.

Η Ντιλέκ Ντογάν, που ανήκε στη μειονότητα των Αλεβιτών, είχε δεχτεί τα αστυνομικά πυρά μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κατά τη διάρκεια έρευνας, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση στη γειτονική χώρα τον Οκτώβριο. 

Στο βίντεο απεικονίζεται το τραγικό συμβάν, στο οποίο η νεαρή πυροβολείται ξαφνικά στο στήθος και ακολουθεί πανδαιμόνιο μέσα στην κατοικία της. Οι αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι στις 18 Οκτωβρίου για ύποπτο, φερόμενο ως μέλος του DHKP/C (Revolutionary People's Liberation Party/Front).

Η οικογένειά της κατέθεσε ότι πυροβολήθηκε στο στήθος όταν αντιπαρατέθηκε με τους αστυνομικούς για να καλύψουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο σπίτι, ενώ από την πλευρά των αρχών αναφέρεται ότι πυροβολήθηκε μετά από καυγά με μέλος της οικογένειας που επιχείρησε να τους πάρει το όπλο.

Δύο ημέρες αργότερα η άτυχη κοπέλα υπέκυπτε στα τραύματά της στο νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.