Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη 2016 αναμένει ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη 2016 αναμένει ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου

Σημαντικά βήματα στο Κυπριακό ως την άνοιξη του 2016 αναμένει ο Υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Ασελμπορν.

Σε δηλώσεις ύστερα από επίσημες συνομιλίες, στο Υπουργείο Εξωτερικών, αντιπροσωπειών του Λουξεμβούργου και της Κύπρου, υπό τον ίδιο και Κύπριο ομόλογό του Ιωάννη Κασουλίδη, ο κ. Ασελμπορν χαιρέτισε την επανάληψη των συνομιλιών για το Κυπριακό και ευχήθηκε σύντομα να βρεθεί λύση.

Είπε ότι με τον Κύπριο ομόλογό του συζήτησαν μια σειρά από θέματα και, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην προσφυγική κρίση, παραδέχθηκε ότι η ΕΕ έχει αποτύχει στο θέμα της υλοποίησης διαφόρων πολιτικών για αντιμετώπιση του ζητήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE