Τρόμος στη Λεμεσό: Έκαψαν το αυτοκίνητο ηλικιωμένης - Πώς έφτασαν στον 29χρονο

Τρόμος στη Λεμεσό: Έκαψαν το αυτοκίνητο ηλικιωμένης - Πώς έφτασαν στον 29χρονο

Στο πλαίσιο των εξετάσεων αναφορικά με εμπρησμό αυτοκινήτου, αδίκημα που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 22/4/2026 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη 29χρονου κάτοικου Λεμεσού, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.    

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 22 Απριλίου, 2026, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 81χρονης, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία συγγενικού της προσώπου.

Η φωτιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκάλεσε ζημιές στο αυτοκίνητο, άγνωστης προς το παρών αξίας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του πιο πάνω 29χρονου, ο οποίος και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE