Σφοδρή σύγκρουση στην Πάφο: Porsche «πέταξε και προσγειώθηκε» σε χωράφι - Φωτογραφία

Σφοδρή σύγκρουση στην Πάφο: Porsche «πέταξε και προσγειώθηκε» σε χωράφι - Φωτογραφία

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή Πότιμα στην Κισσόνεργα, με εμπλοκή δύο οχημάτων, προκαλώντας έντονη αναστάτωση και κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές στα εμπλεκόμενα οχήματα. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί.

Από το τροχαίο δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων και σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Τα αίτια του τροχαίου θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE