Ώρα για εξόρμηση: Άνοιξαν ξανά «Άρτεμις», «Καληδόνια» και άλλα 13 μονοπάτια

Ώρα για εξόρμηση: Άνοιξαν ξανά «Άρτεμις», «Καληδόνια» και άλλα 13 μονοπάτια

Την επαναλειτουργία 15 μονοπατιών μελέτης της φύσης, τα οποία είχαν προσωρινά κλείσει για λόγους ασφάλειας, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως τα εν λόγω μονοπάτια μελέτης της φύσης είναι πλέον ανοικτά, αφού έχουν πλέον καταστεί κατάλληλα για χρήση.

Τα μονοπάτια που επαναλειτουργούν είναι το Λιβάδι (κυκλικό – προσβάσιμο για τροχοκάθισμα), Άρτεμις (κυκλικό), Αταλάντη (κυκλικό), Περσεφόνη (γραμμικό), Καληδόνια (γραμμικό), Ψηλό Δέντρο – Πουζιάρης (κυκλικό), Κάτω Αμίαντος – Λούματα των Αετών (γραμμικό), Κάμπος του Λιβαδιού (κυκλικό), Μνήματα Πισκόπων (γραμμικό), Καννούρες – Άγιος Νικόλαος Στέγης (Κακοπετριά) (γραμμικό), Φράγμα Προδρόμου – Σταυρούλια (γραμμικό), Πρόδρομος – Ζουμί (γραμμικό), Ε4 (περιοχή Τροόδους), Μαδαρή – Δόξα σοι ο Θεός (γραμμικό) και Τεισιά της Μαδαρής (κυκλικό).

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

ΠτΔ: Με 19 σημεία στη συνάντηση με Έρχιουρμαν - «Υπάρχει η υποδομή, αυτό που απουσιάζει είναι η πολιτική βούληση»

Είμαστε πανέτοιμοι όποτε ο ΓΓ των ΗΕ το κρίνει να συμμετάσχουμε σε διευρυμένη διάσκεψη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου για να μεταβεί στον χώρο διεξαγωγής της συνάντησης του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν..

BEST OF TOTHEMAONLINE