VIRAL: Ξύλινη κούνια μέσα στη θάλασσα έχετε ξαναδεί; Κι όμως βρίσκεται στην Κύπρο – Δείτε φωτογραφίες

VIRAL: Ξύλινη κούνια μέσα στη θάλασσα έχετε ξαναδεί; Κι όμως βρίσκεται στην Κύπρο – Δείτε φωτογραφίες

Ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας προχώρησε στην τοποθέτηση μίας ξύλινης κούνιας στην παραλία Λούμα στον Πρωταρά, σε σημείο πλησίον της Μαρίνας Παραλιμνίου, του αλιευτικού καταφυγίου και του εξωκλησιού του Αγίου Νικολάου.

Η ξύλινη κούνια κατασκευάστηκε από το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας και εγκαταστάθηκε στο πλαίσιο μίας παρέμβασης που αποσκοπεί στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και της συνολικής εμπειρίας που αποκομίζουν τόσο οι ξένοι όσο και οι ντόπιοι επισκέπτες.

Ήδη, η κούνια έχει καταστεί ιδιαίτερα δημοφιλές σημείο φωτογράφισης για τους λουομένους και τους επισκέπτες της παραλίας, εμπλουτίζοντας την εικόνα της περιοχής με μία ακόμη μικρή αλλά ουσιαστική προσθήκη που ενισχύει την ελκυστικότητά της.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή κεντρικής φωτογραδίας: Cyprus Life

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE