Πρέσβης η Φιλίππα Καρσερά: Οι τέσσερις προαγωγές που αποφάσισε η ΕΔΥ

Πρέσβης η Φιλίππα Καρσερά: Οι τέσσερις προαγωγές που αποφάσισε η ΕΔΥ

Σε πλήρωση τεσσάρων κενών μόνιμων θέσεων Πρέσβη στις Εξωτερικές Υπηρεσίες προχώρησε η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας, με ισχύ από τις 15 Μαΐου 2026.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που προάγονται περιλαμβάνεται και η Πρώτη Κυρία, Φιλίππα Καρσερά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔΥ, οι προαγωγές εντάσσονται στη διαδικασία που είχε προκηρυχθεί με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 30 Αυγούστου 2024 (αρ. γνωστοποίησης 937).

Οι τέσσερις λειτουργοί που επιλέγηκαν για προαγωγή είναι η Θεσσαλία Σιάμπου, η Φιλίππα Καρσερά, η Μαρία Μιχαήλ και ο Χάρης Μορίτσης.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, η θέση είναι πρώτου διορισμού και προαγωγής με εγκεκριμένη μισθοδοτική κλίμακα Α15(i) €64.713, 67.333, 69.953, 72.573, 75.193, 77.813, 80.433. Στη μισθοδοσία προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις που έχουν εγκριθεί με νομοθεσία. 

Η απόφαση της Επιτροπής αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή εντός Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: 22χρονος διασωληνωμένος μετά από ανατροπή μοτοσικλέτας – Τραυματίστηκε και 21χρονη

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο Λατσιού – Λουτρών της Αφροδίτης, με αποτέλεσμα δύο νεαρά άτομα ηλικίας 22 και 21 ετών να μεταφερθούν τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE