Στο νοσοκομείο η 40χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο – Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της

Στο νοσοκομείο η 40χρονη που παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο – Κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της

Γυναίκα ηλικίας 40 ετών, τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πάφο.

Βάσει των προκαταρκτικών εξετάσεων της Αστυνομίας, κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Πάφου, όχημα που οδηγούσε άντρας παρέσυρε και τραυμάτισε τη γυναίκα, η οποία φέρεται να επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο τη δεδομένη στιγμή.

Η 40χρονη μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Οι θεράποντες ιατροί έκριναν αναγκαία την παραμονή της για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.