«Έξω ο ήλιος κρούζει πέτρες» και το Τρόοδος…ντύθηκε στα «λευκά» - Δείτε βίντεο

«Έξω ο ήλιος κρούζει πέτρες» και το Τρόοδος…ντύθηκε στα «λευκά» - Δείτε βίντεο

Χειμωνιάτικο σκηνικό επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τρόοδος και τον Πρόδρομο, με έντονη χαλαζόπτωση που «έντυσε» λευκά τις ορεινές περιοχές, παρά την ανοιξιάτικη περίοδο.

Σε χειμωνιάτικο τοπίο μετατράπηκαν για λίγη ώρα τα ορεινά της Κύπρου, καθώς έντονη χαλαζόπτωση επηρέασε το Τρόοδος και τον Πρόδρομο το μεσημέρι της Τρίτης (28/04/2026).

Στο Τρόοδος, η εικόνα ήταν χαρακτηριστική, με το έδαφος να ασπρίζει από το χαλάζι, όπως καταγράφηκε από την κάμερα του ξενοδοχείου Jubilee. Αντίστοιχα φαινόμενα σημειώθηκαν και στην περιοχή του Προδρόμου, όπου η καταιγίδα συνοδεύτηκε από χαλαζόστρωση.

Οι καιρικές συνθήκες δημιούργησαν πρόσκαιρα έντονη αστάθεια στις ορεινές περιοχές, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να αναφέρονται προβλήματα.

Δείτε βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE