Video: Ξέθαψε την αδελφή του και την πήγε στην τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Video: Ξέθαψε την αδελφή του και την πήγε στην τράπεζα για να αποδείξει τον θάνατό της

Ανδρας που ζει σε αγροτική περιοχή της Ινδίας, λόγω της αδυναμίας του να εκδώσει πιστοποιητικό θανάτου για την αδελφή του, προχώρησε σε μια ακραία πράξη, ξεθάβοντας τα λείψανά της και μεταφέροντας τα σε υποκατάστημα της Overseas Bank για να αποδείξει ότι η γυναίκα δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Ο Τζίτου Μούντα, μέλος φυλής στο κρατίδιο Οντίσα της ανατολικής Ινδίας, μετέβη την περασμένη Δευτέρα (27/4) στην τράπεζα με σκοπό να κάνει ανάληψη των χρημάτων που υπήρχαν στον λογαριασμό της θανούσης.

Το ποσό ανερχόταν σε 20.000 ρουπίες, δηλαδή περίπου 180 ευρώ. Ωστόσο, οι υπάλληλοι του εξήγησαν ότι η ανάληψη από τρίτο πρόσωπο είναι αδύνατη χωρίς τα απαραίτητα επίσημα έγγραφα και αποδείξεις.

Σοκαρίστηκαν οι κάτοικοι της περιοχής με την απόκοσμη εικόνα

Εξοργισμένος από την άρνηση και το πρόσχημα της έλλειψης πιστοποιητικού θανάτου, ο Μούντα επέστρεψε λίγο αργότερα στην τράπεζα κουβαλώντας στον ώμο του τα λείψανα της αδελφής του, η οποία είχε ταφεί λίγες ημέρες νωρίτερα.

Πλάνα από ινδικά τηλεοπτικά δίκτυα κατέγραψαν τον άνδρα να μεταφέρει το πτώμα, το οποίο ήταν εν μέρει τυλιγμένο σε πλαστικό σάκο, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους και τους κατοίκους της περιοχής.

Η Overseas Bank χαρακτήρισε την κατάσταση «αλγεινή», αποδίδοντας το συμβάν στην άρνηση του άνδρα να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι δήλωσαν πως το αίτημά του θα εξεταστεί κατά προτεραιότητα μόλις προσκομιστεί το επίσημο έγγραφο.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.