Λεμεσός: Ξάφρισαν γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών – Μεγάλη η αξία των κλοπιμαίων με συγκεκριμένες προτιμήσεις

Λεμεσός: Ξάφρισαν γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών – Μεγάλη η αξία των κλοπιμαίων με συγκεκριμένες προτιμήσεις

Κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές ήταν η λεία διαρρηκτών από κατάστημα τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας στην Λεμεσό.

Υπόθεση διάρρηξης καταστήματος και κλοπής κινητών τηλεφώνων αξίας €77,000 περίπου, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, η καταγγελία έγινε σήμερα τα ξημερώματα από διευθυντή καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών, μετά που ήχησε το σύστημα συναγερμού του εν λόγω καταστήματος.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των ερευνών.

Από προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τον διευθυντή του καταστήματος, διαπιστώθηκε, ότι κλάπηκαν 135 κινητά τηλέφωνα, καθώς επίσης και 2 υπολογιστές, όλα συνολικής αξίας €77,000 περίπου.

Οι διαρρήκτες φαίνεται πως ήταν αρκετά επιλεκτικοί αφού προτίμησαν να πάρουν από το κατάστημα κινητά συγκεκριμένης επωνυμίας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Tothemaonline/ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE