Δήλωση φωτιά! Χώρισε χριστουγεννιάτικα το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; (VIDEO)

Δήλωση φωτιά! Χώρισε χριστουγεννιάτικα το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz; (VIDEO)

Καθόλου δεν χαρήκαμε όταν είδαμε αυτό το βίντεο…

Σάστισαν οι δημοσιογράφοι το βράδυ της Τρίτης, στο πάρτι για την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να… έχει χωρίσει από την Μαρία Σολωμού!

«Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα στολίσει το σπίτι. Το κάνει η σύντροφός μου και χαίρομαι πάρα πολύ», είπε ο τραγουδιστής, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει όταν τον ρώτησαν γιατί πήγε μόνος του στο πάρτι.  Όταν δημοσιογράφος ανέφερε «είπατε πριν ότι στόλισε το σπίτι η Μαρία…», ο Πάνος την διέκοψε λέγοντας «δεν είπα κάτι τέτοιο! Είπα η σύντροφός μου! Πού ξέρεις; Μπορεί και να χώρισα!».

«Παγωμένοι» έμειναν προς στιγμήν οι δημοσιογράφοι, ενώ ο τραγουδιστής ξέσπασε σε γέλια.

Λέτε να ήταν πλάκα ή... από εκείνα τα σοβαρά πράγματα, που λέγονται στα αστεία;

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE