"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

"Ελληναράδες" σκότωσαν σκύλο και τον κρέμασαν σε πινακίδα (Σκληρές εικόνες)

Κτηνωδία αποκαλύφθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια κρέμασε το άτυχο ζώο σε πινακίδα σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής τράβηξε φωτογραφία με το φρικιαστικό θέαμα και την ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να αναδείξει τη βάναυση ενέργεια. Χρήστης του διαδικτύου εντόπισε τη φωτογραφία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

galatistaxalkidikiskremasmeno-620x453

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος αλλά δεν βρήκαν το κρεμασμένο ζώο, καθώς, όπως ενημερώθηκαν, υπάλληλοι του δήμου το είχαν απομακρύνει νωρίτερα και το έθαψαν.

Όπως έγινε γνωστό, κάτω από την πινακίδα εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος και κοντά στο σημείο θραύσματα από αυτοκίνητο, ενώ εξετάζεται, εάν συνδέονται με το σκοτωμένο ζώο.

Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.

σκ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE