Υποψήφιος βουλευτής ο 38χρονος που συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε βοηθό διαιτητή - Απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα

Υποψήφιος βουλευτής ο 38χρονος που συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε βοηθό διαιτητή  - Απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα

Υποψήφιος βουλευτής, ο οποίος μάλιστα απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα, φέρεται να είναι το πρόσωπο που συνελήφθη για την επίθεση εναντίον βοηθού διαιτητή, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ροτσίδης Μάμμαρι – ΑΠΟΠ Παρεκκλησιάς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ένταξης ΣΤΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 38 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε προς τη λήξη του αγώνα, όταν άγνωστο πρόσωπο έριξε πλαστικό μπουκάλι, το οποίο χτύπησε τον βοηθό διαιτητή, ενώ δεύτερο πρόσωπο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και του επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τον.

Μετά την επίθεση, ο αγώνας διακόπηκε και ο βοηθός διαιτητή μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και έλαβε εξιτήριο.

Ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του, ενώ ο Περιφερειακός Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE