Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Λαθρεμπόριο: Προσπάθησε να περάσει ράβδους χρυσού κρυμμένες στον...

Ένας άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο επειδή προσπάθησε να διακινήσει λαθραία ράβδους χρυσού, κρύβοντάς τις στον πρωκτό του!

Οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν εξαιτίας του γεγονότος ότι περπατούσε περίεργα, σύμφωνα με το BBC. Συνολικά 400gr χρυσού σε 4 ράβδους βρέθηκαν στο έντερο του άνδρα από τη Σρι Λάνκα  μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο αεροδρόμιο Bandaranaike.

Περισσότεροι από 70 ανθρώπους συνελήφθησαν φέτος προσπαθώντας να περάσουν λαθραία χρυσό στη Σρι Λάνκα. Οι λαθρέμποροι αγοράζουν συνήθως, φθηνό χρυσό στο Ντουμπάι ή τη Σιγκαπούρη και προσπαθούν να το πουλήσουν με κέρδος στην Ινδία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE