Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε άνδρα και γυναίκα

Διπλή σύλληψη για ναρκωτικά στη Λεμεσό: Χειροπέδες σε άνδρα και γυναίκα

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 33 ετών και γυναίκα ηλικίας 34 ετών. Της σύλληψής τους προηγήθηκε έρευνα στην οικία τους στη Λεμεσό, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κάνναβης βάρους 136 γραμμαρίων
  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 12 γραμμαρίων
  • Μικρή ποσότητα μεθαμφεταμίνης (2 γραμμάρια)
  • 20 δισκία έκσταση
  • Σκεύη καπνίσματος
  • Ζυγαριά ακριβείας
  • Χρηματικό ποσό.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE