Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Ώρες αγωνίας: Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονης στη Λεμεσό - Φωτογραφία της στη δημοσιότητα

Καταγγέλθηκε στις 06/05/2026 ότι, η Arina Naradko, 16½ ετών, από Ρωσία, απουσιάζει από τον τόπο διαμονής της, στη Γερμασόγεια, επαρχία Λεμεσού, από τις 03/05/2026.

Η 16χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.78μ. περίπου, με μακριά μαλλιά βαμμένα ξανθά και μαύρα, και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μαύρο μακρύ παντελόνι, μαύρη φόρμα και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE