Ανθρώπινα οστά στη Λεμεσό: «Πρόχειρα θαμμένα» - Πού παραπέμπουν τα ρούχα που εντοπίστηκαν – Οι πρώτες ενδείξεις

Ανθρώπινα οστά στη Λεμεσό: «Πρόχειρα θαμμένα» - Πού παραπέμπουν τα ρούχα που εντοπίστηκαν – Οι πρώτες ενδείξεις

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν σε περιοχή στις Τρεις Ελιές στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έρικας Καβάζη στον alpha στην εκπομπή «alpha ενημέρωση», «τα οστά εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το κοιμητήριο του χωριού από πολίτες, πρόχειρα θαμμένα»

Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε πλήρης σκελετός αλλά αριθμός οστών και ρούχα.

Με βάση τα ευρήματα και σύμφωνα με ανθρωπολόγο, φαίνεται να πρόκειται για οστά υπερήλικα ανθρώπου, ενώ ρούχα που βρέθηκαν παραπέμπουν σε άνδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «από τις πρώτες εξετάσεις στα οστά δεν φαίνεται να υπάρχουν στοιχεία που να αφήνουν οποιαδήποτε υπόνοια για εγκληματική ενέργεια, αφού δεν φέρουν κάποιο χτύπημα και δεν υπάρχει ένδειξη από πυροβολισμό»

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Μόρφου.

Δείτε το απόσπασμα: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

ΠτΔ: Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο - Επαφές στην Αθήνα πριν την επίσκεψη Γκουτέρες

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 την Παρασκευή υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, για ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών και συζήτηση ενόψει της επίσκεψης στην Κύπρο του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE