Ηλιόλουστος ο καιρός τα Χριστούγεννα

Ηλιόλουστος ο καιρός τα Χριστούγεννα

Ο καιρός δεν θα μας κάνει την χάρη να περάσουμε Χριστούγεννα ανάβοντας το τζάκι αφού οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά υψηλές

To δελτίο καιρού:

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα υπάρχουν διαστήματα με αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή ενώ για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE