LIFESTYLE

Κύπριος έκανε Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου στον σύντροφο του – Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία

Κύπριος έκανε Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου στον σύντροφο του – Δείτε ΕΔΩ τη φωτογραφία

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Το πολυσυζητημένο Σύμφωνο Συμβίωσης έχει ψηφιστεί από τη Βουλή κι ως ήταν επόμενο, άρχισαν οι πρώτες επίσημες προτάσεις γάμου από ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε πως περιγράφει το story ο πρόεδρος της «Αccept», κ. Κώστας Γαβριηλίδης.

«Με μεγάλη συγκίνηση βάζω πιο κάτω φωτογραφία της πρότασης που έκανε ένας Κύπριος φίλος στο σύντροφο του σήμερα πρωί!!

Στη Κύπρο του σήμερα, πάρα τα θετικά βήματα που έγιναν, χρειάζεται ακόμη πολύ θάρρος για ένα ομόφυλο ζευγάρι να νιώθει άνετα. Τα διάφορα σχόλια θα είναι μαζί μας για καιρό και έτσι οι 2 δεν θέλουν τα ονόματα τους δημοσιοποιηθούν. Θέλουν απλά η μέρα της σύναψης να είναι μόνο η δική τους μέρα.

Οι 2 είναι φίλοι που γνώρισα τα τελευταία χρόνια μέσα από υπηρεσίες, καταστάσεις και προβλήματα όταν χρειάστηκαν βοήθεια από την Accept για να αντιμετωπίσουν θέματα διακρισης της σχέσης τους. Η φιλία μας έχει δέσει εδώ και καιρό και είναι μεγάλη η συγκίνηση που ξέρω πως η Πολιτική Συμβίωση, ο διακαής πόθος τόσα χρόνια, είναι εδώ και λύνει προβλήματα τους άμεσα.

Ζήτησα άδεια να δημοσιοποιήσω την εικόνα αφού πιστεύω δείχνει την αγάπη 2 ανθρώπων οι οποίοι, άσχετα από το φύλο τους, θέλουν να είναι μαζί και να μπορούν να δεσουν τις ζωές τους. Η αλλαγή είναι εδώ. Η αγάπη είναι για όλους.

BTW Ενημερώνω τους υφισταμενους κουμπάρους μου που πάντρεψα ήδη (Costa Tingerides&Fiona Tingerides και Tasos Papaloizou&Christina Christodoulou) πως αποδεχτηκα ακόμα μια πρόταση για κουμπαριλικι μέσα στον Ιανουάριο.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top