Προσπάθησε να διαρρήξει υποστατικό και τον ακινητοποίησε ο φρουρός ασφαλείας στη Λεμεσό - Τον παρέλαβε η Αστυνομία

Προσπάθησε να διαρρήξει υποστατικό και τον ακινητοποίησε ο φρουρός ασφαλείας στη Λεμεσό - Τον παρέλαβε η Αστυνομία

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου 50 ετών, το οποίο εισήλθε παράνομα σε υποστατικό στη Λεμεσό και στην κατοχή του εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 8.30μμ χθες, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας, μετέβησαν σε συγκεκριμένο υποστατικό, όπου στην ταράτσα εντόπισαν 50χρονο, τον οποίο είχε ακινητοποιήσει ο φρουρός ασφαλείας.

Στην κατοχή του 50χρονου εντοπίστηκε μια τσάντα, η οποία περιείχε διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και δύο κουκούλες.

Ο 50χρονος συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE