Μεγάλη... κομπίνα από 45χρονο στην Κύπρο - Διαφήμιζε διαμερίσματα που δεν ήταν δικά του και έπαιρνε χρήματα

Μεγάλη... κομπίνα από 45χρονο στην Κύπρο - Διαφήμιζε διαμερίσματα που δεν ήταν δικά του και έπαιρνε χρήματα

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 45 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής, πλαστοπροσωπίας, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε από πέντε πρόσωπα, στις 06 Μαΐου, στο ΤΑΕ Αμμοχώστου, σε διαδικτυακή σελίδα αναρτήθηκαν διαφημίσεις για ενοικίαση διαμερισμάτων, τα οποία όπως διαφάνηκε, δεν ανήκουν στο πρόσωπο το οποίο δημοσίευσε τις διαφημίσεις.

Ο δράστης της απάτης απέσπασε από τους πέντε παραπονούμενους, χρηματικά ποσά, δήθεν για την ενοικίαση διαμερίσματος.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που έγιναν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 45χρονου, βάσει των οποίων εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του. Αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 10.30π.μ. σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.