Γιατί ο ουρανός βάφτηκε ροζ στην Κίνα; (video)

Γιατί ο ουρανός βάφτηκε ροζ στην Κίνα; (video)

Κόκκινος συναγερμός...

Κόκκινος συναγερμός κηρύχθηκε σήμερα, Πέμπτη (24/12/2015) σε τουλάχιστον δέκα πόλεις της Κίνας και σε μία ολόκληρη επαρχία εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, τη στιγμή που μεγάλο μέρος της χώρας έχει βυθιστεί σε πυκνή ομίχλη για τέταρτη φορά σε έναν μήνα, με αποτέλεσμα ο ορίζοντας να έχει ροζ χρώμα.
Σε κόκκινο συναγερμό κηρύχθηκε από χθες ολόκληρη η επαρχία Σαντόνγκ, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο Πεκίνο και τη Σανγκάη, ενώ δέκα κινεζικές μητροπόλεις, της κεντρικής και της βορειοανατολικής Κίνας έχουν βυθιστεί σήμερα σε νέφος, ανάμεσά τους η πόλη Σινγιάνγκ της επαρχίας Χενάν, όπου η συγκέντρωση μικροσωματιδίων διαμέτρου 2,5 μικρόν ανήλθε σε 750 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, δηλαδή σχεδόν 30 φορές περισσσότερο από το ανώτατο όριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ο δήμος του Πεκίνου κήρυξε κόκκινο συναγερμό για πρώτη φορά στις αρχές του Δεκεμβρίου, πριν το επαναλάβει την περασμένη εβδομάδα, επιβάλλοντας μέτρα έκτακτου χαρακτήρα, όπως περιορισμοί στην κυκλοφορία των οχημάτων και κλείσιμο εργοστασίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE