Βανδάλισαν με σπρέι την πινακίδα του ΕΛΑΜ για ομόφυλα ζευγάρια: «Αν ήταν άλλου κόμματος, σήμερα δεν θα ήταν απλά Δευτέρα»

Βανδάλισαν με σπρέι την πινακίδα του ΕΛΑΜ για ομόφυλα ζευγάρια: «Αν ήταν άλλου κόμματος, σήμερα δεν θα ήταν απλά Δευτέρα»

Με σπρέι βανδάλισαν την επίμαχη πινακίδα του ΕΛΑΜ στον Στρόβολο με σύνθημα «Όχι στον γάμο και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια», η οποία τις περασμένες ημέρες προκάλεσε συζητήσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ του κόμματος και τις ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι έγραψαν «Lol» στην πινακίδα, με αποτέλεσμα το γεγονός να καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, το ΕΛΑΜ, «κανένας εκφοβισμός δεν θα μας σταματήσει. Παρά τον θόρυβο των «λίγων», η πινακίδα θα μείνει στη θέση της και εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας για την προστασία των παιδιών μας και του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας.».

Αυτούσια η ανακοίνωση του κόμματος:

Καταδικάζουμε τον βανδαλισμό της προεκλογικής μας πινακίδας στον Στρόβολο, με σύνθημα «Όχι στον γάμο και στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια».

Κανένας εκφοβισμός δεν θα μας σταματήσει. Παρά τον θόρυβο των «λίγων», η πινακίδα θα μείνει στη θέση της και εμείς θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις μας για την προστασία των παιδιών μας και του θεσμού της παραδοσιακής οικογένειας.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν άμεσα το περιστατικό και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κάποιοι επιμένουν να μην καταθέτουν ευθαρσώς την άποψη τους επί του προκειμένου.
Αν η πινακίδα δεν αφορούσε σε θέση του ΕΛΑΜ, αλλά οποιουδήποτε άλλου κόμματος, σήμερα δεν θα ήταν απλά Δευτέρα. Ας τους κρίνει ο λαός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE