Είπαν ότι βρήκαν τρίχα σε σοκολατάκια και εκβίασαν τον ζαχαροπλάστη! Πιάστηκαν όμως στην παγίδα που έστησαν

Είπαν ότι βρήκαν τρίχα  σε σοκολατάκια και εκβίασαν τον ζαχαροπλάστη! Πιάστηκαν όμως στην παγίδα που έστησαν

Τρία άτομα προσπάθησαν να εκβιάσουν ιδιοκτήτη αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, αλλά τους βγήκαν «πικρά» τα σοκολατάκια, αφού συνελήφθησαν από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.

Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες, μεταξύ των οποίων ένας δικηγόρος, με το πρόσχημα ότι βρήκαν μίαν τρίχα σε ένα κουτί σοκολατάκια που αγόρασαν από γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων στο Νέο Κόσμο, απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους καταβάλλει το ποσό των 2.500 ευρώ, για να μην τον καταγγείλουν.

Όμως, ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία και μόλις τους έδωσε τα προσημειωμένα χρήματα βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.