Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Πέρασαν χειροπέδες σε 39χρονο με όσα εντόπισαν - Δείτε φωτογραφίες

Έφοδος ΥΚΑΝ σε οικία - Πέρασαν χειροπέδες σε 39χρονο με όσα εντόπισαν - Δείτε φωτογραφίες

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ), διεξήγαγαν χθες 11/5 το απόγευμα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, έρευνα στην οικία 39χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας εντοπίστηκε μία συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους τεσσάρων περίπου γραμμαρίων.

Στον εξωτερικό χώρο της οικίας, εντοπίστηκαν ακόμη εννέα συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά ποσότητα κάνναβης βάρους 327 περίπου γραμμαρίων, ενώ εντοπίστηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια επανασυνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE