ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή σύγκρουση στη Λεμεσό – Όχημα κατέληξε στο πεζοδρόμιο - Διάσπαρτα συντρίμμια στη διασταύρωση

ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή σύγκρουση στη Λεμεσό – Όχημα κατέληξε στο πεζοδρόμιο - Διάσπαρτα συντρίμμια στη διασταύρωση

Προσωρινή αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/05) στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό, κοντά στην περιοχή Αγίου Αθανασίου – Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη, έπειτα από τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή δύο οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο roadreportcy, η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 12:04 μ.μ., κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Από τη σύγκρουση, ένα καφέ μικρό όχημα υπέστη εμφανείς ζημιές στο μπροστινό του μέρος και κατέληξε πάνω στο πεζοδρόμιο, ενώ ασημί όχημα ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα με την πόρτα του οδηγού ανοιχτή.

Στο σημείο καταγράφηκαν διάσπαρτα συντρίμμια στη διασταύρωση, γεγονός που μαρτυρεί σύγκρουση χαμηλής έως μέτριας σφοδρότητας.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τους οδηγούς και επιβαίνοντες να βγαίνουν από τα οχήματα λίγα δευτερόλεπτα μετά το ατύχημα, εμφανώς αναστατωμένοι.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο άτομα εθεάθησαν να επιθεωρούν τις ζημιές και να αξιολογούν την κατάσταση μέχρι την άφιξη των αρμόδιων αρχών.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.