Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Έγινε και αυτό: 83χρονη κάλεσε την αστυνομία όταν η γειτόνισσά της φώναζε στο σεξ για τους Τζιχαντιστές

Η αστυνομία στην κοινότητα Brown Deer στην Κομητεία του Μιλγουόκι, έλαβε ένα μάλλον περίεργο τηλεφώνημα από μια 82χρονη γυναίκα το βράδυ της Κυριακής, καταγγέλλοντας τη γειτόνισσά της την οποία άκουσε να φωνάζει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους.

Η γυναίκα, η γειτόνισσα όχι η ηλικιωμένη, φέρεται να έλεγε μεγαλόφωνα «ο ISIS είναι καλός, ο ISIS είναι υπέροχος» ενώ συνευρισκόταν σεξουαλικά.

Οι ένστολοι, συμβούλεψαν, σύμφωνα με το τοπικό μέσο WDGT Milwaukee, την 83χρονη να τους καλέσει ξανά αν ακούσουν την παθιασμένη γυναίκα να φωνάζει το ίδιο. Φυσικά, το όλο περιστατικό έγινε θέμα στα μίντια με τα χιουμοριστικά και πικάντικα σχόλια να έχουν τη τιμητική τους.

Ένας χρήστης, ανέφερε ότι πιθανότατα το ζευγάρι έπαιζε κάποιο παιχνίδι ρόλων ενώ άλλοι έκριναν ότι η ηλικιωμένη ξέχασε μάλλον τα χάπια της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE