Οι ευχές των κομμάτων για τα Χριστούγεννα

Οι ευχές των κομμάτων για τα Χριστούγεννα

Τι δικές τους ευχές έστειλαν τα κόμματα λόγων εορτών

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός επισημαίνει ότι η γιορτή της χριστιανοσύνης βρίσκει και φέτος την Κύπρο και τον λαό της να περνά δύσκολες ώρες, διαβεβαιώνοντας οτι θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για να υλοποιηθούν οι ριζικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Κύπρος.

Επαναβεβαιώνει ότι στόχος του κόμματος είναι να δώσει ξανά δύναμη στην μεσαία τάξη και στις παραγωγικές τάξεις.

Το ΑΚΕΛ απευθύνει σε ολοκληρο τον κυπριακό λαό θερμές ευχές για χρόνια πολλά, ευημερία, υγεία και ευτυχία.
Εκφράζει την ευχή οι συνομιλίες στο κυπριακό να προχωρήσουν ουσιαστικά και να καταλήξουν σε λύση που να δικαιώνει την Κύπρο και το λαό της. Λύση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που θα στηρίζεται στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και στο διεθνές δίκαιο.

Το ΔΗΚΟ επισημαίνει οτι στις εποχές της ανέχειας που ζούμε λόγω της οικονομικής κρίσης οι σκέψεις πρέπει να είναι στραμμένες στους συνανθρώπους μας.
Ιδιαίτερα στα παιδιά που δεν μπορούν να βιώσουν την εορταστική ατμόσφαιρα και να νοιώσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Καλή λευτεριά εύχεται στο χριστουγιεννιάτικό της μήνυμα, η ΕΔΕΚ. Το Κίνημα εύχεται τα φετινά χριστούγεννα να είναι τα τελευταία που γιορτάζουμε με την Κύπρο υπό κατοχή. Επιδίωξη της ΕΔΕΚ επισημαίνεται είναι λύση, δημοκρατική και βιώσιμη.

Πηγή: riknews.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE