Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Χιλιάδες ευρώ στην οικία αστυνομικού

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας: Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα - Χιλιάδες ευρώ στην οικία αστυνομικού

Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας για πρόληψη και καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, μετά από ανάλυση και αξιολόγηση πληροφοριών, διενεργήθηκαν σήμερα δύο επιχειρήσεις στη Λεμεσό, κατά τις οποίες συνελήφθησαν τρία πρόσωπα.

Πρόκειται για 45χρονο, μέλος της Αστυνομίας, εναντίον του οποίου διερευνάται το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Από έρευνα που διενεργήθηκε σήμερα στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ με σχετικό διάταγμα Δικαστηρίου δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των €220.000, στην οποία περιλαμβάνεται και ένα αυτοκίνητο πολυτελείας.

Οι άλλες δύο συλλήψεις, αφορούν 49χρονο και 50χρονη, εναντίον των οποίων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία των δύο προσώπων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ δεσμεύτηκε περιουσία πέραν των €200.000, στη βάση διατάγματος Δικαστηρίου, στην οποία περιλαμβάνονται τέσσερα αυτοκίνητα πολυτελείας. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.