Συγκλονίζει η αγαπημένη ηθοποιός: «Μοιραζόμουν το φαγητό μου με τους αρουραίους»

Συγκλονίζει η αγαπημένη ηθοποιός: «Μοιραζόμουν το φαγητό μου με τους αρουραίους»

Μπορεί σήμερα να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς, ωστόσο το ξεκίνημα της καριέρας της ήταν πολύ δύσκολο.

«Μεγάλωσα με τους αρουραίους. Έφτασα σε ένα σημείο, που κυριολεκτικά μοιραζόμουν το φαγητό μου μαζί τους. Δεν είχα καθόλου χρήματα. Αν για παράδειγμα ένας αρουραίους είχε φάει κομμάτι από την φρατζόλα ψωμί που είχα αφήσει, στην αρχή αηδίαζα και την πετούσα, αλλά στο τέλος έκοβα το σημείο που είχε δαγκώσει ο αρουραίος και την έτρωγα! 

Περνούσα άσχημα γιατί τη νύχτα όλοι οι αρουραίοι έβγαιναν έξω! Δεν πλησίαζα καν το μπάνιο. Ο μπαμπάς μου το θυμάται ακόμα. Όταν ήρθε και είδε πως και πού ζούσα, έφτασε στα όρια του», εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η Jennifer Lawrence, για την περίοδο που πρωτομετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να γίνει ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE